Ooglidcorrectie Amersfoort: Wat u kunt verwachten en tips voor een frisse blik

Ooglidcorrectie Amersfoort? De ogen zijn een van de meest fascinerende kenmerken van ons gezicht. Naarmate we ouder worden, kan de tere huid rond de ogen echter zijn elasticiteit verliezen, waardoor overtollige huid en olie zich ophopen. Als u zich zo voelt en er verjongd en fris uit wilt zien, kan een ooglidcorrectie, ook wel ooglidcorrectie genoemd, de ideale oplossing zijn. In dit artikel bespreken we waarom u een ooglidcorrectie zou moeten ondergaan, welke soorten behandelingen er beschikbaar zijn en de belangrijkste tips voor een soepel herstel na de operatie.

Waarom ooglidcorrectie Amersfoort?

De huid rond de ogen is extreem dun en zakt met de jaren in, wat leidt tot overmatige ophoping van huid of vet op de boven- en onderoogleden. Dit kan ongemak veroorzaken in de vorm van wazig zicht, zwaarte, moeite met het aanbrengen van make-up, tranende ogen en zelfs hoofdpijn. Deze problemen zijn niet beperkt tot oudere volwassenen en kunnen mensen van alle leeftijden treffen.

ooglidcorrectie Amersfoort

soorten ooglidcorrectie

Er zijn drie verschillende soorten ooglidcorrecties:

ooglidcorrectie amersfoort

Bovenooglidcorrectie

Het doel van deze behandeling is het verwijderen van overtollige huid en vet van de bovenoogleden. De chirurg besteedt bijzondere aandacht aan het behoud van de natuurlijke vorm van het oog en zorgt ervoor dat het resulterende litteken discreet verborgen blijft in de oogplooi.

Onderooglidcorrectie

Als de huid onder de ogen slapper of dikker wordt, kan een onderooglidcorrectie de ideale oplossing zijn. De incisie wordt direct onder de wimperlijn gemaakt, zodat het litteken onzichtbaar blijft.

Correctie van de onder- en bovenoogleden

Om een ​​zo goed mogelijk effect te bereiken is het in sommige gevallen nodig om zowel de onder- als de bovenoogleden te corrigeren.

ooglidcorrectie Amersfoort

verzorgingstips na een ooglidcorrectie

Na een ooglidcorrectie is een goede verzorging cruciaal voor effectief en succesvol herstel:

1. Behandeling van waterretentie

Zwelling en blauwe plekken zijn normaal na een ooglidcorrectie. U kunt verwachten dat uw oogleden er gezwollen, blauw of gezwollen uitzien. Deze zwelling wordt voornamelijk veroorzaakt door het vasthouden van water. Om dit te helpen raden wij aan om na de ingreep elk uur gedurende 10 minuten een koud kompres op de oogleden aan te brengen. Wikkel ijs in een handdoek of gebruik natte kompressen.

ooglidcorrecties Amersfoort

2. Ooglidverzorging

Let na de ingreep op adequate hygiëne. Het is raadzaam om regelmatig uw handen te wassen en de dag na de behandeling opnieuw te douchen. Masseer uw gezicht de eerste weken zachtjes met warm water. Zorg ervoor dat u het behandelde gebied niet nat maakt en geen producten gebruikt.

3. Voldoende rust

Laat uw wonden en zwellingen genezen door prioriteit te geven aan rust. Gedurende de eerste twee weken na de procedure moet u elke fysieke inspanning vermijden, inclusief het tillen van zware voorwerpen en buigen. Om het risico op bloedstolsels of embolie te verminderen, kunt u lichte oefeningen doen, zoals wandelen of fietsen.

4. Vermijd make-up

Breng na de behandeling geen oogmake-up aan om te voorkomen dat er vuil in de incisies komt. Dit geldt ook voor oogmake-up, foundation en BB cream. Zodra de wonden volledig genezen zijn, kunt u opnieuw make-up aanbrengen.

5. Voorkom oogirritatie

Om irritatie en vermoeide ogen te voorkomen, moet u de tijd die u besteedt aan tv kijken, lezen of telefoneren na een ooglidcorrectie beperken. Hierdoor blijven uw ogen gehydrateerd en comfortabel. Maar daar wordt op gelet bij de ooglidcorrectie Amersfoort.

6. Slaappositie

Het is raadzaam om de eerste twee weken na de ooglidcorrectie op uw rug te slapen en niet op uw zij of buik. Als u op uw zij of buik slaapt, kunnen naden loskomen of beschadigd raken.

Conclusie

Als u klaar bent om een ​​frisser, jeugdiger uiterlijk te krijgen door middel van een ooglidcorrectie, boek dan nu uw consultatie online bij www.ageworth.com en ontvang 50% korting op de consultatiekosten. Onze gekwalificeerde specialisten begeleiden u door het proces, waardoor u het effect van uw dromen bereikt en het vertrouwen in uw uiterlijk terugkrijgt. Zeg vaarwel tegen vermoeide ogen en hallo tegen een helderdere, energiekere jij!