Gezond leven met positieve gezondheid

Waarom is positieve gezondheid het belangrijkste deel van uw leven?

Waarom is positieve gezondheid het belangrijkste deel van uw leven?


Uw positeve gezondheid staat in het middelpunt van uw leven. Elk deel van uw leven is afhankelijk van een goede gezondheid en een gezond leven.

Je kunt niet hoger klimmen in alle andere gebieden van je leven als je niet genoeg fysieke energie hebt om aan elk van hen te besteden. Als je weinig energie hebt, is het moeilijk om:

  • Liefde en intimiteit uit te drukken;
  • Je gezin te steunen en je kinderen bewust op te voeden;
  • Op het werk te presteren als je te moe bent om productief te zijn;
  • Plezier te maken met vrienden als je duf en lusteloos bent;
  • Leer en groei als uw zwakke lichaam uw geest heeft verzwakt;
  • Heb zin voor liefdadigheid en een bijdrage te leveren als je door je slechte gezondheid eerder naar binnen dan naar buiten kijkt om anderen te helpen.

Zonder een positieve gezondheid heb je niets!

gezond leven

Veel mensen zijn geobsedeerd door de fysieke kant van het leven. Maar je energie, eetlust, levendigheid, passie en hoe je je over het algemeen voelt, hangen af van de diepere en krachtigere mentale, emotionele en spirituele aspecten van een gezond leven. Dit verklaart waarom er mensen zijn die goed eten, sporten en zelfs mediteren, maar toch last hebben van energiedips, algehele ongelukkigheid, angst en zich onvoldaan voelen. Het slaat nergens op, toch?

Om een hoge duurzame energie te hebben, moeten al je energieën op één lijn zitten. Hoe breng je ze op één lijn? Door bewust en gezond te leven in alle gebieden van een gezond leven. Je ware bron van energie zit in het leven van een compleet en vervullend, gezond leven op alle gebieden.

Als je bewust leeft op elk van de gebieden, zal je levenskracht helder schijnen en zich manifesteren in hoge fysieke energie. Maar iedere keer dat je één levensgebied verwaarloost, wordt je levenskracht zwakker. Verwaarloos er meer en je levenskracht neemt nog verder af. Verwaarloos ze allemaal en je energieniveau zal instorten. Voor sommigen zijn angst en depressie niets meer dan een teken dat je bent gestopt met hogerop klimmen en bent begonnen met het verwaarlozen van je liefdesleven, familie, vriendschappen, voortdurend leren en je gevoel voor liefdadigheid en bijdragen.

Dit zijn de delen van jou die je diepere mentale, emotionele en spirituele gezondheid stimuleren. Dit zijn de gebieden die aanleiding geven voor je lichamelijke gezondheid om zich te manifesteren. Dus, zie je. Uw gezondheid is zoveel meer dan voeding, lichaamsbeweging en slaap.

De kracht van een houding
Een positieve houding kan je energie opkrikken, je innerlijke kracht vergroten, anderen inspireren en de vastberadenheid geven om moeilijke uitdagingen aan te gaan.
Voeding
Goede voeding is vaak de eerste verdedigingslinie om veel ziekten, waaronder PN, te voorkomen. Hier vindt u advies over een gezond dieet, boodschappen doen en het omgaan met bijwerkingen van medicijnen.
Hulpmiddelen
Een greep uit de producten die beschikbaar zijn om u te helpen zo onafhankelijk mogelijk te blijven en uw eigen veiligheid te handhaven wanneer u leeft met een lichamelijke handicap.
Lichaamsbeweging & fysiotherapie
Advies over aerobics, lenigheid, krachttraining en evenwichtsoefeningen om de symptomen van perifere neuropathie te helpen beheersen en verminderen.
Zelfzorg en copingvaardigheden
Advies voor de dagelijkse verzorging van uw lichamelijke behoeften en het omgaan met de stress van het omgaan met perifere neuropathie.
Tips voor verzorgers
Tips voor verzorgers en verzorgers die een verzorger voor uzelf of voor een dierbare nodig hebben.