Traangoot filler

Traangoot filler is een effectieve manier om donkere kringen en wallen onder uw ogen te verbeteren en rimpels en fijne lijntjes te verminderen. Deze niet-chirurgische injecteerbare dermal filler behandeling verfrist uw gezicht, verband wallen onder de ogen en geeft u een jeugdige uitstraling.

Wat zijn Traangoot injecties?

Tranentrog-injecties zijn een populaire cosmetische procedure die vermoeid uitziende ogen bestrijdt en tekenen van veroudering onder de ogen wegneemt. Bij deze niet-chirurgische procedure voor de verjonging van de oogzone worden zachte dermale fillers met hyaluronzuur (HA), een natuurlijke lichaamseigen stof, geïnjecteerd. Dankzij de super hydraterende eigenschappen van hyaluronzuur kunnen Traangoot injecties de huid onder de ogen een gladder, voller en minder ingevallen uiterlijk geven.

Traangoot Injecties worden toegediend om depressies en ingevallen ogen te verbeteren. De behandeling kan uw vermoeide blik corrigeren en donkere kringen als gevolg van het schaduweffect verlichten door deze holle gebieden op te heffen. Bij deze snelle en eenvoudige procedure wordt hyaluronzuur filler geïnjecteerd in de doelgebieden, met een geïntegreerde plaatselijke verdoving om het ongemak te verminderen.

Traangoot opvullen herstelt het volume en verjongt het gebied onder de ogen, waardoor donkere kringen op een subtiele maar zeer effectieve manier worden verminderd. Het belangrijkste is dat Traangoot injecties het zelfvertrouwen vergroten, wat resulteert in een jonger en frisser uiterlijk. Het is een revolutionair, niet-chirurgisch en supersnel alternatief voor een chirurgische ooglift, die jaren kan terugdraaien met minimale downtime. Deze behandeling is perfect voor u als u er uitgerust en verkwikt uit wilt zien in minder dan 30 minuten.

Traangoot filler

Waarom Traangoot fillers?

Het holle gebied dat loopt van de binnenste oogrand naar de bovenste wang wordt de “Traangoot” genoemd. Als u depressies onder de ogen heeft, zien de ogen er verzonken uit en werpen ze onflatteuze schaduwen, waardoor donkere kringen worden benadrukt en u er moe en ouder uitziet dan u zich voelt. Als u zich ooit hebt afgevraagd hoe u van wallen onder uw ogen afkomt en donkere kringen aanpakt, kunnen injecties met Traangoot filler een enorm verschil maken.

Het is normaal dat de huid van uw gezicht verslapt naarmate u ouder wordt, wat leidt tot lijntjes en rimpels. U weet misschien niet dat, naarmate u ouder wordt, de vetverdeling en de structuur van uw gezicht veranderen en dat dit holtes of donkere kringen onder de ogen kan veroorzaken. Een van de snelste manieren om uw uiterlijk te verjongen en u jeugdiger en zelfverzekerder te voelen, zijn injecties met dermale fillers. 

Waarom krijgen we donkere kringen en wallen?

Sommige mensen worden van nature geboren met een meer ingevallen oogvorm door botstructuur of oogwallen. Bij andere mensen wordt de structuur van ons gezicht en de huid onder onze ogen met de jaren slapper. Holtes en oogwallen vallen meer op naarmate we ouder worden.

Over het algemeen komt deze vermindering van het uiterlijk doordat het vet van de wangen naar het midden van het gezicht zakt, waardoor halfronde depressies, traangootjes genoemd, onder de ogen ontstaan. Dit zorgt vaak voor een vermoeide blik en veroudert mensen zichtbaar.

Klaar voor een vertrouwensboost?

Stress, vermoeidheid en leeftijd kunnen allemaal bijdragen aan het ontstaan van donkere kringen onder de ogen, waardoor we er vermoeid uitzien. Veel patiënten hebben moeite om donkere kringen te verdoezelen, zelfs na het aanbrengen van veel concealer – maar er is een eenvoudige oplossing.

De verjonging van de Traangoot fillers vereist een grondige kennis van de anatomie en een nauwgezette injectie. De behandeling vereist een zorgvuldige individuele planning van de cliënt en daarom is het van het grootste belang om deze behandeling in een gerenommeerde kliniek te ondergaan. Het kan een vorm van zelf zorg zijn om de traangoot fillers behandeling te ondergaan.

Traangoot filler